آغاز مبارزه مجدد با قاچاق پوشاک و کفش در سطح عرضه
مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت از آغاز مبارزه مجدد با قاچاق پوشاک و کفش در سطح عرضه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی ؛ محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت امروز در نشست خبری با بیان اینکه مواد اولیه طبیعی صنعت کیف و کفش در کشور وجود دارد و در این عرصه قدمت چند هزارساله داریم، اظهار کرد: صنعت چرم و کفش ما از مواد اولیه تا پتروشیمی و محصول نهایی یک صنعت کاملاً بومی و خروجی محصول کاملاً داخلی است و جزو معدود صنایعی است که از عمق داخلیسازی بسیار بالایی برخوردار است. به جرأت میتوان گفت ۹۵ درصد یک کفش در داخل تولید میشود و این صنعت، یک صنعت مزیتدار است.
وی افزود: در حوزه ماشینآلات صنعت کیف و کفش نیز بومیسازی رخ داده است. با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز هماهنگیها صورت گرفته تا بتوانیم از ظرفیت دانش بنیانها در بومیسازی تجهیزات و ماشینآلات بهره ببریم.
مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت ادامه داد: صنعت کیف و کفش به خاطر اهمیت اشتغال آفرینی و خودکفایی، در سطح کشور مورد اهمیت قرار گرفته است؛ بنابراین به دنبال این هستیم تا با ایجاد خوشهها، بیشترین مزایا برای این صنعت در کشور رقم بخورد. بر همین اساس صنعت کفش را در برنامه هفتم توسعه، به عنوان یک صنعت پیشران و مزیتدار دیدهایم و پس از شش ماه از شروع برنامه هفتم، برنامههای مصوب را ارائه خواهیم کرد. امیدواریم در دولت جدید نیز این نگاه به صنعت کیف و کفش ادامه پیدا کند و مطالبهگری تشکلها و اتحادیههای کیف و کفش مفید واقع شود. وزارت صمت بایستی برنامههای مصوب را به دولت و مجلس ارائه کند زیرا از این به بعد تصمیمگیریها بر اساس برنامه مصوب خواهد بود.
وی در مورد مبارزه با قاچاق گفت: اواخر سال گذشته، بعد از ۴ سال وقفه، مبارزه کالای قاچاق در سطح عرضه در حوزه پوشاک و کیف و چرم آغاز شد و همچنان هم ادامه دارد. در واقع بهترین جا برای برخورد با کالاهای قاچاق این حوزه محل عرضه است.
منبع:مهر
لینک کوتاه: