اخبارمبارزه با قاچاق کالا و ارز

اشباع نشدن بازار داخل دلیل قاچاق پوشاک

رامین جوانرود در حاشیه گردهمایی انجمن صنایع پوشاک ایران، با بیان اینکه این گردهمایی در راستای بحث همسویی بین زنجیره صنعت پوشاک برگزار شده، اظهار کرد: رشد صادرات مستلزم این همسویی است.

وی با بیان اینکه برخی صنایع بالادستی مثل ریسنده‌ها و نساجی‌ها و خود صنعت پوشاک و غیره چون تضاد منافع دارند، نمی‌توانند با یکدیگر کار کنند.

ایشان اظهار کرد: عدم هماهنگی بین حلقه‌های صنعت بالادستی و پایین دستی از چالش‌های اصلی صنعت پوشاک است. اگر این همسویی رقم بخورد، امکان صادرات و مراودات مالی با خیلی از شرکت‌ها وجود دارد. البته امکان صادرات به کشورهای اروپایی نیست، اما امکان مراوده با خیلی از کشورها وجود دارد.

اقدام به  صادرات پوشاک بعد از تامین بازار داخل

نایب رئیس انجمن صنایع پوشاک ایران با بیان اینکه هنوز بازار ۸۵ میلیون نفری داخل نیز ۱۰۰ درصد تامین نشده، تصریح کرد: در صورت تکمیل و همسویی زنجیره پوشاک تمرکز باید ابتدا روی بازار داخل باشد و بعد از اشباع آن به سراغ صادرات برویم. البته این موضوع به این معنی نیست که تولید به اندازه نیاز کشور نیست.

البته به گفته وی بازار پوشاک هنوز تشنه است و تولید کنندگان پوشاک می‌توانند با حجم بیشتری تولید کنند. یکی از دلایل قاچاق پوشاک هم همین اشباع نشدن بازار داخل به لحاظ سلیقه، کیفیت، قیمت و غیره است. اگر طبقاتی به موضوع نگاه کنیم هنوز خلاء وجود دارد و عده‌ای ترجیح می‌دهند پوشاک خارجی مصرف کنند.

پوشاک ارزان تر داخلی یا قاچاق

جوانرود با بیان اینکه تولیدکنندگان می‌توانند همه طبقات را پوشش دهند، تصریح کرد: در طبقاتی هم تقاضا کم شده است. اما پوشاک مصرفی است و زمانی که وضعیت معیشتی مردم افت می‌کند، لزوما مصرف کم نمی‌شود، بلکه سراغ پوشاک ارزان‌تر می‌روند. این پوشاک ارزان ممکن است داخلی یا قاچاق باشد.

 

 

لینک کوتاه:      https://fesadsetiz.ir/vor9

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا