اخباراستان هامبارزه با فسادهمدان

شفافیت در دستگاه قضا؛ اژه‌ای: طرفدار سرسخت دادگاه‌های علنی برای مبارزه با فساد هستم

رئیس قوه قضاییه در جمع دانشجویان همدان تأکید کرد: شناسایی ۲۰۰ گلوگاه فساد و اولویت شفاف‌سازی در پرونده‌های اقتصادی

به گزارش قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ رئیس قوه قضاییه در چهلمین سفر استانی خود، با اشاره به اولویت جدی دستگاه قضا در مقابله بی‌ملاحظه با فساد، از حمایت کامل از برگزاری دادگاه‌های علنی خبر داد. حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین از شناسایی ۲۰۰ زمینه و گلوگاه فساد خبر داد و تأکید کرد که با همراهی جامعه دانشگاهی، مسیر اصلاح ساختارها و حذف بسترهای فساد هموار خواهد شد.

تمرکز دستگاه قضا بر مبارزه علنی با فساد

رییس قوه قضاییه در دیدار با دانشجویان همدانی، بر اهمیت مبارزه بی‌تبعیض با فساد تأکید کرد و گفت: “طرفدار جدی برگزاری دادگاه‌های علنی برای رسیدگی به پرونده‌های فساد هستم. این رویکرد تا حدی نیز اجرایی شده است.”


عدالت بدون تبعیض در رسیدگی به پرونده‌ها

محسنی اژه‌ای گفت: «همواره با علنی شدن پرونده‌هایی که دادستان کل معرفی کرده، موافقت کرده‌ام. قانون، به‌جز در موارد خاص، اجازه انتشار تصویر مجرم یا جزئیات پرونده را نمی‌دهد.»


تفکیک مجرم از متخلف در قوه قضاییه

وی با اشاره به تفاوت میان مجرم و متخلف گفت: “همه تخلفات باید در قوه قضاییه بررسی شوند، اما باید مرز بین جرم و تخلف را شناخت و به درستی با آن برخورد کرد.”


درباره پرونده اکبر طبری

اژه‌ای در پاسخ به یکی از دانشجویان درباره تبرئه اکبر طبری تأکید کرد: “طبری تبرئه نشده است. تنها پیچیدگی پرونده و شاخه‌شاخه شدن آن، زمان رسیدگی را طولانی کرده است.”


شناسایی ۲۰۰ گلوگاه فساد در کشور

رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: “ما ۲۰۰ مورد از زمینه‌ها و گلوگاه‌های فساد را شناسایی کرده‌ایم. اکنون این موارد برای اصلاح به معاونت‌ها ابلاغ شده‌اند.”


ضرورت اصلاح ساختارها برای جلوگیری از فساد

اژه‌ای گفت: “وقتی کرم در شاخه‌ای از درخت باشد، همان شاخه باید قطع شود؛ وگرنه تمام درخت آسیب خواهد دید.”


رسیدگی به تخلفات بانکی و تحقق شعار سال

وی با اشاره به برخورد با تخلفات در واگذاری تسهیلات بانکی، گفت: “در قانون جوانی جمعیت، قوه قضاییه وظیفه برخورد با تخلفات را دارد. همچنین، امسال هفت دستور کار برای تحقق شعار سال در نظر گرفته‌ایم.”


انتقادات سازنده دانشجویان؛ بستری برای اصلاح

رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: “بیان مستند انتقادات بسیار مهم است. البته باید موارد مربوط به قوه قضاییه مطرح شود و از ورود به حوزه‌های دیگر پرهیز کنیم.”


عدالت درباره مهریه و حقوق عامه

وی با اشاره به ضرورت اصلاح قانون مهریه، گفت: “در گذشته ۱۰۰ سکه رقم متعارفی بود. اما امروز بسیاری حتی توان پرداخت یک سکه در سال را هم ندارند. باید راه‌حل‌های جدیدی پیدا کنیم.”


مشارکت دانشجویان در کرسی‌های آزاداندیشی

اژه‌ای افزود: “از نقش‌آفرینی دانشجویان در راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی استقبال می‌کنیم. دانشجویان امروز، مدیران آینده کشورند.”


رصد فعالیت‌های هنجارشکنانه در فضای مجازی

وی در پاسخ به سؤالات دانشجویان درباره رفتار برخی چهره‌ها در شبکه‌های اجتماعی گفت: “دادستانی کل کشور این افراد را رصد می‌کند. البته نمی‌توان هر فردی را به‌خاطر یک اشتباه به زندان فرستاد.”


محکومیت متخلفان پرونده کرسنت

رئیس قوه قضاییه با اشاره به پرونده کرسنت گفت: “متخلفان این پرونده محاکمه شده‌اند و عدالت اجرا شده است.”


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

در پایان، اژه‌ای جنایات اسرائیل در غزه را محکوم کرد و گفت: “واژه‌ها برای توصیف این جنایات کم می‌آورند. ادعای حقوق بشر غربی‌ها کاملاً فرو ریخته است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا