چهارمحال و بختیاری

گرامیداشت هفته‌ی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی

به گزارش روابط عمومی قرارگاه مبارزه با مفاسد استان چهارمحال‌وبختیاری، روز پنجشنبه مورخ ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲، جلسه‌ای با حضور معاون سیاسی عقیدتی فرماندهی کل قوا، استاندار چهارمحال‌وبختیاری، معاون سیاسی امنیتی استانداری، مدیر کل امور اجتماعی استانداری، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد استان و همچنین جمعی از مسئولان سازمان‌های مردم نهاد در سالن اجتماعات استانداری چهارمحال‌و‌بختیاری برگزار شد.

در این دیدار دکتر سنایی‌راد معاون عقیدتی‌سیاسی فرماندهی کل قوا اظهار داشت: استان چهارمحال‌وبختیاری استان محرومی است و خدمت به محرومین ارزش بسیار بالایی دارد، به ویژه اگر منجر به محرومیت زدایی شود.

رسول سنایی‌راد شکل‌گیری حکومت دینی را متکی بر هیات، مسجد و شبکه‌های تبلیغی مردم نهاد دانست و بیان کرد:با نقش دادن به تشکل‌های مردم نهاد، می‌توان ازچالش‌های روز نظیر چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و غیره عبور کرد.

 

قابل حل بودن چالش های اجتماعی و اقتصادی با سمن های مردمی

وی مشارکت مردمی در حوزه سیاست را عامل رفع تهدیدات دانست و تصریح کرد: انتخابات نماد قوت ملی ایران است و باید قوی و با مشارکت بالا برگزار شود، چالش‌های اجتماعی، اقتصادی و توسعه‌ای با سمن‌های مردم نهاد قابل حل است.
در این دیدار غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باعث افتخار است که تشکل‌ها با احساس تکلیف، راه رزمندگان و آزادگان را دنبال می‌کنند.

وی افزود: تشکل‌ها، خیرانه و بدون چشم داشت تلاش می‌کنند و تربیت شدگان مکتب اسلام و امام هستند، جا‌های دیگر از این سرمایه عظیم اجتماعی که با رهبری امامین انقلاب کار را دنبال می‌کنند، بی‌بهره هستند.

بر دشمن فائق آمدن با حضور و مشارکت مردم

حیدری ضمن تاکید بر ضرورت یاری دهی دستگاه‌های اجرایی به تشکل‌های مردم نهاد، گفت: پیچیده‌ترین نوع مدیریت، مدیریت نظامی است و تصریح کرد: در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، با مشارکت مردمی بر دشمن فائق آمدیم و در جنگ نابرابر، حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم، با مشارکت مردمی پیروزی تضمین می‌شود، برای موفقیت به مشارکت مردمی نیاز است.

حضور در انتخابات تجلی‌گر دموکراسی و مردم سالاری

در ادامه محسن حسین‌میرزایی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اظهار داشت: حضور و مشارکت در انتخابات تجلی‌گر دموکراسی و مردم سالاری است. در انتخابات این مردم هستند که نقش اصلی و اساسی را ایفا میکنند ، مردم خود در هیئت‌های اجرایی، انتخابات را اداره می‌کنند . خود کاندید انتخاباتی مجلس می‌شوند و خود برای رای دادن پای صندوق‌ها حاضر می‌شوند. به عبارتی انتخابات در جمهوری اسلامی نماد بارز مردم‌سالاری و دموکراسی آن هم از نوع مردم سالاری دینی است.

مقابله با فساد در جهت امیدآفرینی و بازگشت سرمایه‌های ملی

محسن دهقانی‌نیا دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد استان، در حضور استاندار و دیگر مسئولان برگزاری مجمع عمومی تشکل‌ها، ضمن تشکر بابت برگزاری اینگونه جلسات مهم و ارزشمند، بر بحث مبارزه‌ی با فساد و ادامه‌ی این راه مقدس تاکید کردند. ایشان اظهار داشتند مسئله‌ی امروز کشور ما پیشگیری و مقابله با فساد در جهت امیدآفرینی و بازگشت سرمایه‌های ملی و عمومی به کشور است.
در ادامه حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و مصوبات مهمی نیز در این گردهمایی به تصویب رسید که مقرر گردید پیگیری‌ها تا حصول نتیجه نهایی مستمرا ادامه داشته باشد.

همچنین در پایان مراسم، مجوز فعالیت استانی ۱۵ تشکل مردمی تقدیم مسئولان این سمن‌ها و هیات‌ها گردید و از زحمات تمامی سمن‌ها و تشکل‌های مردمی و اجتماعی کمال تقدیر و تشکر به عمل آمد.

 

 

 

 

لینک کوتاه:                      https://fesadsetiz.ir/ae07

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا