انرژی

۲۰ درصد برق ادارات اصفهان باید از انرژی خورشیدی تامین شود

سخنگوی صنعت برق اصفهان گفت: دستگاه‌های اجرایی استان ملزم به احداث نیروگاه خورشیدی در محیط خود برای تأمین ۲۰ درصدی انرژی مصرفی خود در مدت چهار سال هستند.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی ؛ داود قاسمی عصر روز سه‌شنبه افزود: بر اساس توافق وزارت نیرو و شرکت توانیر با وزارت صمت و پیگیری استانداری و شرکت برق منطقه ای اصفهان، تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید در یک بازه چهار ساله، دست کم ۲۰ درصد از انرژی مصرفی خود را از طریق احداث نیروگاه‌های خورشیدی در محل خود تأمین کنند.

وی با اشاره به پیگیری‌ استاندار اصفهان در این پیوند تأکید کرد: دستگاه‌ها ملزم به تأمین پنج درصد از انرژی سالانه خود از این روش در هر یک از سال‌های اجرای این برنامه خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: ادارات می‌توانند با استفاده از فضاهای موجود خود مانند سقف پارکینگ‌، محوطه‌های باز و سقف ساختمان‌هایشان برای نصب نیروگاه‌های خورشیدی استفاده کنند.

سخنگوی صنعت برق اصفهان با اشاره به ناترازی ۱۸ هزار مگاواتی انرژی در سال گذشته هشدار داد که این رقم در سال جاری ممکن است به ۲۵ هزار مگاوات برسد.

وی تصریح کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی نقش کلیدی در مدیریت مصرف انرژی، کاهش بار شبکه و کم شدن ناترازی‌ها خواهد داشت.

قاسمی با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی در ماه‌های پیش رو اظهار داشت: صنایع برای خروج از شمول اولویت‌های خاموشی و تضمین تداوم فعالیت، ملزم به احداث نیروگاه خورشیدی یا دریافت گواهی صرفه‌جویی انرژی هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از شهرک‌های صنعتی با سرمایه‌گذاری در این حوزه مانند تبدیل لامپ روشنایی خود به «ال ای دی» هوشمند، تلاش می‌کنند به هدف کاهش ۸۰ درصدی مصرف دست یابند و برق موردنیازشان را تأمین کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر الزام دستگاه‌ها و صنایع برای تولید و صرفه‌جویی در مصرف برق، پیشتر توافق‌نامه‌هایی برای احداث نیروگاه‌ خورشیدی با ظرفیت هشت هزار مگاوات در استان امضاء شد و اکنون نیز گروه‌های مختلف با همکاری سازمان‌های محیط‌ زیست، راه و شهرسازی، درصدد تخصیص زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی هستند.

سخنگوی صنعت برق اصفهان در ادامه گفت: تاکنون جانمایی برای احداث حدود سه هزار و ۸۰۰ مگاوات برق در مناطق مختلف استان انجام شده است و بررسی‌ برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: ساختمان‌های دارای متراژ بیش از یکهزار مترمربع یا دارای بیش از چهار طبقه، قبل از دریافت پایان کار، موظف به نصب نیروگاه‌ خورشیدی پنج کیلوواتی بر روی پشت‌بام‌هایشان هستند.

شرکت برق منطقه اصفهان مُتولی تامین و توزیع انرژی برق دو استان‌ یاد شده است.

استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، نزدیک به سه میلیون مشترک و چهارمحال و بختیاری با یک میلیون جمعبت افزون بر ۳۹۳ هزار مشترک برق دارد.

 

منبع:ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا