دسته‌بندی نشده

افزایش جذابیت تولید و کاهش ریسک فعالیت مولد با استقرار نظام مالیاتی داده‌محور

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: با تکیه بر هوشمندسازی نظام مالیاتی می‌توانیم به کشف مودیان جدید و اخذ مالیات از فراریان مالیاتی بپردازیم. همچنین با تکیه بر نظام مالیاتی داده‌محور و هوشمند، علاوه بر افزایش ریسک فعالیت‌های غیرمولد، افزایش جذابیت تولید را نیز شاهد باشیم.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی، کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس در بیان کرد: باید بسترهای لازم برای جذب سرمایه‌های مردمی در حوزه تولید به وجود بیاید. یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازها این است که انضباط بخشی در حوزه اقتصاد داشته باشیم. هر چقدر امور شفاف‌تر باشند، مردم بیشتر اعتماد می‌کنند که سرمایه‌هایشان را در بخش‌های مولد به کار بیندازند.

غضنفری گفت: سیستمی و هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور کمک زیادی به جلب اعتماد مردم و زمینه‌سازی برای جذب سرمایه‌های مردمی دارد. هر چقدر فضای اقتصادی کشور شفاف‌تر شود، اعتماد مردم افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور به لحاظ کشف مودیان جدید و مقابله با فراریان مالیاتی برایمان مزیت دارد. به موازات این امر، می‌توانیم تمرکز بر حمایت از تولید داشته باشیم و به این حوزه مولد جذابیت ببخشیم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید دولت سازوکاری در پیش بگیرد که سرمایه‌های مردمی به حوزه تولید جذب شود. به طور مثال، کسانی که دارای سرمایه‌های خرد هستند، می‌توانند در قالب تعاونی‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

غضنفری گفت: دولت باید نقش تنظیم‌گری برعهده بگیرد و از سرمایه‌های مردمی در زمینه فعالیت‌های اقتصادی کوچک استفاده کند. در این راستا، باید به مردم در زمینه مشاغل کوچک مجوز داده شود.

وی ادامه داد: دولت می‌تواند به تسهیل صدور مجوزها بپردازد و توسعه مشاغل خانگی را رقم بزند. به این ترتیب، سرمایه‌های خرد مردمی در حوزه اقتصاد به کار می‌افتد. از سرمایه‌های متوسط و کلان مردمی نیز می‌توانیم در پروژه‌های بزرگ‌تر از جمله پروژه‌های کشاورزی، دامداری، شیلات، باغداری و صنعتی استفاده کرد.

غضنفری گفت: سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور می‌تواند به تحقق این روندها کمک کند. زیرا هر چقدر شفافیت در حوزه اقتصاد بالاتر برود، اعتماد مردم برای سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: از طریق هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور می‌توانیم به کشف مودیان جدید و اخذ مالیات از فراریان مالیاتی بپردازیم. با تکیه بر استقرار نظام مالیاتی داده‌محور و هوشمند، علاوه بر افزایش ریسک فعالیت‌های غیرمولد، افزایش جذابیت تولید را نیز شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: اعمال فشار مالیاتی بر بخش تولید به معنای کاهش تولید و افزایش قیمت تولیدات است. این روند به نفع کشور نیست. باید حتی‌الامکان با استفاده از روش‌های هوشمند و سیستمی به مالیات‌ستانی بر پردرآمدها و کسانی که کارهای واسطه‌ای انجام می‌دهند، متمرکز شویم و زمینه را برای حمایت بیش از پیش از بخش تولید و جذب سرمایه‌ها در این حوزه مهیا کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا