استان هانظام سلامت

تحول شاخص های بهداشتی درمانی مازندران فراتر از تراز کشوری

شاخص های بهداشتی درمانی مازندران که پیشتر و قبل از انقلاب اسلامی در وضعیت مطلوب و استانداردی قرار نداشت اکنون با اقدامات زیرساختی انجام شده در وضعیتی قرار گرفته که بنا به اظهار نظر مسوولان امر فراتر از تراز ملی است .

به گزارش روابط عمومی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی ؛ در این سالها گام های بزرگی برای توسعه و ارتقای شاخص های حوزه بهداشت و درمان مازندران برداشته شد که این امر باعث شده اکنون این استان بزرگترین شبکه بهداشت و درمان کشور را به نام خود ثبت کند، موضوعی که برای مازندرانی ها ملموس است.

علاوه بر این با فراهم کردن زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی، چتر پوشش این خدمات بر سایه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مازندرانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گسترانده شده است و افراد در دورترین نقاط استان از آنها بهره مند هستند موضوعی که در گذشته موجب سلب آرامش مردم این دیار بوده است.

از جمله زیرساخت های فراهم شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی مازندران توسعه بیمارستان های تابعه این دانشگاه است؛ در گذشته تنها ۱۵ بیمارستان فعالیت داشتند و این تعداد اکنون به ۴۰ بیمارستان افزایش یافته است.

تحول شاخص های بهداشتی درمانی مازندران فراتر از تراز کشوری

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران روز شنبه در توضیح اقدامات انجام شده بری ارتقای شاخص های بهداشتی درمانی استان  گفت: تمام شاخصه‌های بهداشتی درمانی استان پیش از انقلاب پایین‌تر از تراز کشوری بود و اکنون با اقدامات انجام شده عمده حوزه‌ها شاخص‌های سلامت استان مازندران رتبه بالاتر از سطح کشور دارد و به وضعیت مطلوب‌تری رسیده است.

فرهاد غلامی از تخصیص اعتبارات لازم برای تحقق و تامین زیرساخت های بهداشتی و درمانی مازندران در سالهای اخیر اشاره و تصریح کرد: به طوریکه ۹۵ درصد اعتبارات مصوب سفرهای استانی آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی، به استان در حوزه سلامت جذب شد. ‎

وی افزود: این دانشگاه در طی دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف آموزشی و عمرانی اقدامات چشمگیری انجام داده است که از آن جمله در جذب دانشجویان بین المللی در این دانشگاه، دانشکده پزشکی بیشترین جذب دانشجو را داشته است و دانشکده‌های داروسازی و دندانپزشکی در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران به اقدامات انجام شده برای کمک و حمایت از زوج های نابارور استان توضیح داد: در ۲ سال اخیر ۱۰ هزار و ۴۹۹ زوج نابارور در استان شناسایی شدند و اقدامات با ارزشی در این حوزه انجام شده است.

تحول شاخص های بهداشتی درمانی مازندران فراتر از تراز کشوری

وی گفت: ساخت بیش از ۸۰ هزار مترمربع طرح در حوزه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با صرف ۱۶ هزار میلیارد ریال اعتبار بخشی از اقدامات انجام شده برای توسعه زیرساختی در این حوزه است .

غلامی اضافه کرد: همچنین بیشتر از ۱۰ هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای مراکز درمانی و بهداشتی سطح استان مازندران خریداری و تامین شده است .

وی از تکمیل ،‌تجهیز و راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی قائم‌شهر پس از ۱۷ سال با صرف ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار، ساخت و تجهیز بیمارستان بزرگ فوق تخصصی جراحی قلب با ۲۲۰ تخت در تنکابن پس از ۱۰ سال و همچنین تسریع در اجرای فاز اول ابر پروژه مرکز جامع هوشمند آموزشی درمانی و پژوهشی ۱۱۱۰ تختخوابی آیت‌الله طبرسی ساری از دیگر اقدامات تحول خواهانه در حوزه زیرساختی بهداشت و درمان مازندران است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران اظهار داشت: افزایش ۲۶ درصدی تعداد داروخانه های استان ، ایجاد ۱۴ گروه آموزشی جدید و ۱۵ رشته مقطع جدید ، توسعه بین المللی سازی دانشگاه و پذیرش قریب به ۲۰۰ دانشجو از کشورهای مختلف، ایجاد زیر ساخت پذیرش توریسم سلامت درپنج بیمارستان دانشگاهی سطح استان دستاوردهای مهم کسب شده برای ارتقای این بخش ها است.

 

 

منبع:ایرنا

 

 

لینک کوتاه:https://fesadsetiz.ir/6use

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا