ویژه

سرمایه گذاران هندی در راه چابهار / سفر قریب الوقوع هیأت هندی به کشور

جلیل اسلامی، معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام “هیچ رابطه قراردادی با بنیاد مستضعفان نداریم”، گفت: برای تعیین تکلیف، سرمایه گذاران هندی در راه چابهار هستند.

وی اظهار کرد: بنده منظور شرکت‌های کشتیرانی را نمی‌دانم، اما تعرفه سازمان بنادر پایه و منطقی دارد که عموماً به‌دلیل همراهی با سیاست اجرایی کشور طیف وسیعی از تخفیفات را اعمال کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه تعرفه بندری از قیمت تمام‌شده خدمات عقب‌تر است، ادامه داد: سازمان بنادر در بازنگری تعرفه‌ها، به‌ازای هر خدمت در بندر خاص تعرفه مناسب کار را اخذ خواهد کرد.

وی با تأکید براین‌که شفاف‌سازی، متعادل‌سازی و نرمال‌سازی تعرفه‌ها بر اساس محل، نوع کار و… هدف سازمان‌ بنادر از بازنگری تعرفه‌هاست، افزود: زمان آن رسیده است که تعرفه‌های بندری واقعی شود. در حوزه کانتینری نیز 7 سال است که افزایش تعرفه نداشته‌ایم.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی یادآور شد‌: به‌دلیل افزایش هزینه‌ها، بخش خصوصی  در حوزه جنرال کارگو تمایلی برای حضور ندارد.

اسلامی در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص تجهیزات بندر چابهار و مشکل پیش‌آمده برای تأمین برق این دستگاه‌ها، گفت: تجهیزات بندر شهید بهشتی چابهار تست و راه‌اندازی شد. این تجهیزات مشکل الکتریسیته و برق داشت که برطرف شده است. در زمان حاضر 6 دستگاه جرثقیل در بندر شهید بهشتی چابهار مستقر شده است.

سرمایه گذاران هندی در راه چابهار / سفر قریب الوقوع هیأت هندی به کشور

وی با یادآوری این‌که قرارداد هندی‌ها در بندر چابهار طولانی شده است، اضافه کرد: عملیات هندی‌ها در بندر چابهار در مسیر سرعت نیست، به‌دلایلی هنوز قرارداد با هندی‌ها عملیاتی نشده است که البته این به‌معنای عدم انجام کار نیست. به همین منظور، سرمایه گذاران هندی در راه چابهار هستند تا مشکلات این پروژه را حل و فصل کنند.

وی تصریح کرد: در قالب تفاهمنامه کوتاه‌مدت (دو دوره 18ماهه) حضور هندی‌ها در چابهار صورت گرفته و حدود 25 درصد از قرارداد به چابهار منتقل شده است. اقدامات انجام‌شده باعث 2 برابر شدن فعالیت‌ها در بندر چابهار شده است.

وی در ادامه با ابراز اینکه “با بنیاد مستضعفان هیچ رابطه قراردادی نداریم”، اظهار کرد:‌ در دولت سیزدهم تاکنون 3300 میلیارد تومان در پسکرانه بنادر شمالی و جنوبی کشور سرمایه‌گذاری انجام شده است. امسال نیز 6 فقره قرارداد به‌ارزش 800 میلیارد تومان برای ظرفیت‌سازی در پسکرانه‌ها یعنی ساخت انبار، بارانداز سیلو و عملیات تخلیه و بارگیری کالا امضا شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا